Yemek Odası Modelleri 2018

Her evin en gözde odaları arasında yer alan yemek odalarının dekorasyonu ayrı bir önemlidir. Kimi evlerde yemek odası için yer varken kimi evlerde yemek odaları, salonla iç içedirler. Bu bakımdan hem ayrı yemek odaları hem de salonla iç içe olan yemek odaları için binlerce dekorasyon fikirleri ve de yemek odası modellerinin çoğunluğu mevcuttur. Krem ve fıstık yeşil uyumu, salonla uyumlu olan yemek odaları için güzel bir örnektir. Krem, çizgili modern sandalyeler bir yandadır, siyah yemek masası ise diğer yanda. Üstelik bu güzel uyum, oturma grubu ile de desteklenir; masaya istinaden ortadaki sehpa da siyahtır ve perdeler geçiş renkleriyle ahenk içerisindedirler.

2018 Yemek Odası Modelleri

Benzer tonları içeren yemek odası modelleri için güzel bir örnek de toprak ton kombinasyonu içeren yemek odasıdır. Ahşap yemek masası, beyaz ve toprak tonlarındaki sandalyeler, büyük kahverengi koltuk, sandalyelerle uyum içerisinde olan tekli koltuklar, yemek masasıyla aynı renge sahip olan sehpa, iç açıcı duvar rengi; hepsi birlikte bir yemek odasının en iyi şekilde nasıl dekore edileceğini gösterir. Duvara gömülü dolaplar kullanılmıştır, bu dekorasyonda vitrinlerin yerine ve elbette ki dolaplar yemek odasının tamamıyla uyumludur. Klasik yemek odası ve salon dekorasyonu, klasik tarzda hoşlanan ve evinde bu tarzın esintilerine sahip olan kişiler tarafından mutlaka bir göz atılmalıdır. Bu dekorasyonda; bej koltuğun hemen arkasına kahverengi yemek masası,  sandalyeler ve de yemek odasının diğer eşyaları yerleştirilmiştir. Odada bulunan kimi koltuklar, çiçek desenli olarak seçilmiş ve bu da klasik anlayışı biraz yumuşatmak adına yapılmıştır. Açık mutfak ve salon dekorasyonu, açık gri koltuklar ve yemek odası, mor koltuklar ve beyaz uyumu da yemek odanızın dekorasyonunda tercih edebileceğiniz modellerdir.

2K Paylaşımlar

“Yemek Odası Modelleri 2018” üzerine 7 yorum.

1. Yemek odası modellerinde en muhteşem duruş sergileyenler salon takımları olarak adlandırılanlardır. Büyüklük ve ihtişam içinde harika bir görünüm sergiliyorlar

2. Uşak merkezden ben Murat YILDIRIM. selamun aleyküm sayfanız harbiden hoşuma gitti, şukuladım 13-04-2019 09:50:46

3. Erzincan merkezden ben Tuğba Sema ÖZKAN. merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım 05-06-2019 18:45:42

4. Kocaeli merkezden ben Elif SALTIK. Slm bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 18-06-2019 03:04:25