Yemekodasi.org Hakkında

Çocukluğumun Mobilya denilince akla gelen ilk yerlerden birinde geçmesi ve ardından uzun yıllar mobilya fuarları düzenleyen bir şirketin operasyonlarını yönetmenin verdiği tecrübe mobilya ve aksesuarlarına bakış açınızı değiştirebiliyor. Detaylara odaklanan, tasarımın özgün mü yoksa intihal mi olduğunu anlayan, malzemenin tedarikçisini tahmin edebilme, olası bir fuar katılımında ziyaretçilerin ilgisini çekip çekemeyeceğini tahmin edebilme gibi bir çok özellik yıllar içinde kodlarınıza işleniyor. Internette ya da televizyonda reklamlarını izlediğiniz, fuarlarda gördüğünüz yemek odası takımlarını üreten bir çok firma ile iş konusunda bir çok temasım oldu. Edindiğim tecrübeleri aslında LinkedIn gibi mecralarda paylaşsam da, son kullanıcı için samimi bir anlatımla en ince ayrıntısına kadar girebileceğim bir platformu hayal etmiştim. Yemekodasi.org bu hayali gerçekleştirmek için kuruldu.

Yemek odası takımları başta olmak üzere tüm mobilya takımlarının fotoğraf çekimlerinde marka isim olan Ajans sahibi bir dostum ve ekibi bize bu süreçte yardımcı olacaklar. Size yemek odası modelleri, yemek odası dekorasyonu, yemek odası takımları ve yemek odası aksesuarları konusunda trendleri ve değişmeyen kuralları aktaracağım. Detaylara da gireceğiz.. Yemek masaları, benchler, sandalye modelleri, konsollar, ve yemek odası tasarımları gibi konular başta olmak üzere YemekOdasi.org ilgi alanına giren her konuda bilgilendirici yazılar ve fotoğraf galerilerini bilginize sunacağız.

Tüm bu içeriklerin girilmesi uzun zaman alacaktır. Öncelik vermemi istediğiniz konular varsa, iletişim formunu kullanarak lütfen ulaştırın.

Bizimle ve seygiyle kalın ❤️

02 Ekim 2018
Bursa

“Yemekodasi.org Hakkında” üzerine 7 yorum.

1. Karabük merkezden ben Abidin AKGÖZ. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim güzel, sosyal medyada paylaştım 08-03-2019 18:53:08

2. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım

3. Bayburt merkezden ben Nasuh ÜZÜLMEZ. Selamlar sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 08-05-2019 04:52:59

4. Giresun merkezden ben İsmail ÖZKAN. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, saolun 17-05-2019 05:43:27