Yemek Odası ve Dekorasyonda Renk Seçimi

Siz de eğer evinizi yuva yapmaya çalışanlardansanız eminiz ki bu yazı size yardım edecektir. Bir evi yuva yapan; seçtiğiniz mobilyalar, onların renkleri ve duvarları boyadığınız renklerin samimiliğidir. Mobilyalar mutlaka size has, sizin beğeniniz doğrultusunda olmalı ki sizi yansıtan tavrıyla evinize sıcaklık katabilsin. Yemek odası da evinizin içinde en çok sıcaklığa, ferahlığa ve mutluluğa ihtiyaç duyulan odalardan biridir. Ferahlık, aydınlık derken akla gelen renk elbette ki beyazdır. Ailenizle yemek hazırlayacağınız, yemeklerinizi yiyebileceğiniz ve misafirlerinizi ağırlayacağınız bu oda ferah, davetkar ve de göz alıcı olmalıdır. Yemek odası için beyazı seçmek de size tüm bunları sağlayacaktır. Üstelik son zamanlarda yemek odası modelleri arasında beyaz çok da moda. Öyle ki çocuklu aileler bile kirleneceğinden korkmadan beyazı tercih edebilmekte, rengin getireceği güzelliğe hazır bir şekilde dekorasyonunu yapmaktadır.

Yemek Odanızı Beyazla Nasıl Dekore Edersiniz?

Öncelikle evinizin sizin istediğiniz parçalarla dekore edilmesi gerektiğini unutmamalısınız. Her ne kadar çok güzel yemek odası modelleri olsa da, bunları kopyalamamalı kendinize göre uyarlamalısınız. Ne de olsa evinizin sizin ruhunuzun yansıtılmasına ihtiyacı vardır. Yemek odanızı beyaz temalı seçtikten sonra dekore etmeye yemek masasıyla başlamalısınız. Masa tüm şıklığını odaya da yansıtacaktır, bu bakımdan seçimi önem arz etmekte. Yemek odanızın zemini ve duvarlarının beyaza yakın olduğu düşünülür ise masanız da bunu tamamlamalı. O yüzden seçeceğiniz yemek masasının ahşap ve beyaz olması tamamlayıcı olacaktır. Yemek masanızın sandalyelerinde görülebilecek ahşap oyma desenleri odanıza küçük, çarpıcı bir detay olacaktır. Masanızın katlanılabilir olması kapsadığı alan açısından yararlı olacaktır. Yemek masanızı beyaza yakın tonlarda seçtiğinizden sandalyelerinizi canlılık katması amacıyla kaplamalı isteyebilirsiniz. Beyaz temalı odada güzel bir çarpıcılık yaratacaktır.

“Yemek Odası ve Dekorasyonda Renk Seçimi” üzerine 6 yorum.

1. Ahşap model güzel olmuş. Aslında düşünsenenize her gün piknik havasında yemek yiyeceksiniz. Mangalcılar için muhteşem fikir.

2. Yemek odası modelleri içinde beyaz renkliler benim çok hoşuma gidiyor. Ancak kullanım açısından nasıl olur onu tahmin edemiyorum?

3. Yemek odası modelleri arasında açılıp katlanan modelleri çok seviyorum. Büyük bir aileyiz renk önemli değil birliktelik önemli bence

4. Selamın aleyküm web siten inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

5. Kars merkezden ben Gülçin GÜL. Selam herkese web siteniz vallaha çok iyi, linkedinde paylaştım 28-03-2019 23:42:06