Zebrano Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Modernliği, görselliği ve kalitesi ile farkını her anlamda ortaya koyan Zebrano yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları sizlerle birlikte. Zebrano markası, kısa bir zaman dilimi içerisinde ülkemizin en modern mobilya üreticilerinden birisi olarak dikkat çekti. Şimdi sizlere 2019 sezonu yemek odası takımlarını sunacağız.

Zebrano Elegance Yemek Odası Takımı

Siyah rengin tüm asaletini en ince ayrıntısına kadar bizlere sunan yeni nesil bir modern yemek odası takımı. Yurtdışı modern normlarını üzerinde net bir şekilde barındırdığını söyleyebiliriz.

Zebrano Elegance Yemek Odası Takımı

Zebrano Fico Yemek Odası Takımı

Gri ve varak renk tonlarının eşsiz asaleti ve kısa zaman içerisinde adından söz ettiren yeni nesil seçeneklerden birisi. Çizgi itibari ile kraliyet yemek odalarına benzer mükemmel bir seçenek diyebiliriz.

Zebrano Fico Yemek Odası Takımı

Zebrano Marron Yemek Odası Takımı

Krem renk tonları ile tasarlanmış 2019 yılının en ideal ürünlerinden birisi olarak dikkatleri çektiğini söyleyebiliriz. Marron, yemek odası takımları içerisinde ciddi anlamda fark yaratan bir ürün ve dolayısı ile tercih edilesi bir seçenek.

Zebrano Marron Yemek Odası Takımı

Zebrano Sentinus Yemek Odası Takımı

Modernliği tüm şıklığı ve asaleti ile bizlere sunan bir yeni model daha. Zebrano markasının özellikle modern evler için yarattığı inanılmaz tasarımlardan bir yenisi. 2019 yılı, yemek odaları açısından Zebrano’nun yılı olacak gibi görünüyor.

Zebrano Sentinus Yemek Odası Takımı

Zebrano Cratos Yemek Odası Takımı

Cammasa konseptini sevenler için tam anlamı ile mükemmel ötesi bir yemek odası tasarımı diyebiliriz. Geniş yemek odaları için her anlamda modern, göz alıcı, canlı ve bir o kadar da asil yemek odası. Cratos, kesinlikle ön planda tutulması gereken bir seçenek.

Zebrano Cratos Yemek Odası Takımı

Zebrano Tetdo Yemek Odası Takımı

Klasikten vazgeçemeyenlere, evlerinde bu çizgiyi her anlamda devam ettirmek isteyenlere mükemmel ötesi ürünlerden birisi diyebiliriz. Türkiye genelinde bu tip ürünlerin ciddi anlamda ilgi gördüğünü biliyoruz. Biz, elimizden geldiğince en modern seçenekleri sizler için analiz ediyoruz.

Zebrano Tetdo Yemek Odası Takımı

Zebrano Keops Yemek Odası Takımı

Listemizin son ürünü ise yine modernliği ve çizgisi ile sizleri kendinizden geçirecek. Her anlamda kaliteli, modern ve bir o kadar da göz alıcı ürünlerin başında geliyor. Kesinlikle ön planda tutulması gereken bir takım.

Zebrano Keops Yemek Odası Takımı

“Zebrano Yemek Odası Takımı Modelleri 2019” üzerine 10 yorum.

1. Zebrano yemek takımı markasını hiç duymamıştım. Ancak son attığınız resimdeki yemek odası takımı muhteşem bir duruşa hakim. Son günlerde marka ve yeni tasarımları sitenizden özellikle takip ediyorum. Yeni bilgilendirmeler için teşekkür ederiz.

2. Kırşehir merkezden ben İsmail DEMİR. Merhabalar siteniz gerçekten hoşuma gitti, saolun 25-03-2019 18:55:27

3. Bursa merkezden ben Halit USLU . Selamın aleyküm sayfanız inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 07-04-2019 17:08:35

4. Bayburt merkezden ben Tekin KÜTÜKÇÜ. Selam herkese sayfanız inanki hayran bıraktı, face de paylaştım 23-06-2019 12:24:33

5. Burdur merkezden ben Sami TÜFEKÇİ. selam arkadaşlar sayfa valla çok güzel, saolun 19-07-2019 21:24:58